SPINNING (600-700 Kcal)
Η λέξη ξεκούραση δεν ταιριάζει σε ένα μάθημα spinning
αφού υπερισχύει η σωματική αλλά και η πνευματική ενδυνάμωση. Ένα από τα πιο έντονα προγράμματα γυμναστικής. Χαρίζει καλή φυσική κατάσταση, σύσφιξη σε πόδια και γλουτούς, εντυπωσιακή καύση λίπους. *Μη ξεχάσεις να κλείσεις τη θέση σου!
TABATA (550-650 Kcal)
Έντονη διαλειμματική προπόνηση που αυξάνει την αντοχή, ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και βοηθάει στην απώλεια βάρους. Ένα δυναμικό πρόγραμμα που θα σε κάνει να νιώσεις τη διαφορά!
CIRCUIT (550-650 Kcal)
EXPRESS κυκλική προπόνηση με σταθμούς. Δυναμικό και αερόβιο μαζί, με εναλλαγή ασκήσεων για μυϊκή ενδυνάμωση, αύξηση του μεταβολισμού και συνεπώς καύση του λίπους. Για όσους επιθυμούν ένα μάθημα διαφορετικό αλλά και ταυτόχρονα απλό! Μπες κι εσύ στον κύκλο για γρήγορα αποτελέσματα!
XLG STEP (500-600 kcal)
Αερόβιο χορευτικό πρόγραμμα που αυξάνει τα καρδιαγγειακά οφέλη ,αρκεί να ανεβοκατεβείς το αγαπημένο σου step. Ασκήσεις πάνω-κάτω και γύρω από το step, συνθέτουν μια χορογραφία με ένταση στο maximum!!!
ΚANGOO (800-1000 Kcal)
Η τελευταία λέξη της μόδας στον χώρο του fitness είναι στο Modo di Vita ! Tα Kangoo Jumps ήρθαν για να κινητοποιήσουν και την πιο δύσπιστη ασκούμενη αφού πρόκειται για το διασκεδαστικότερο ίσως είδος άσκησης με άμεσα αποτελέσματα στο σώμα & την ψυχολογία από τον πρώτο μήνα συμμετοχής! *Μη ξεχάσεις να κλείσεις τη θέση σου!
XLG CARDIO (600-700 Kcal)
Ένα αερόβιο πρόγραμμα με συνδυασμούς βημάτων και έντονη μουσική που έχει ως στόχο την βελτίωση της φυσικής κατάστασης αλλά και την μέγιστη καύση λίπους.
ZUMBA (500-600 Kcal)
Για πρώτη φορά… ο χορός που έγινε μόδα! Ο πιο ευχάριστος και δραστικός τρόπος για να γυμναστείτε και να κάψετε θερμίδες συνδυάζοντας αεροβική άσκηση με latin ρυθμούς. Θα σας ενθουσιάσει και θα ανεβάσει τη διάθεσή σας στα ύψη!
TRABOLINO (700-800 Kcal)
Ο καλύτερος τρόπος για να διασκεδάσεις, να εκφράσεις την παιδικότητά σου, να γελάσεις και παράλληλα να γυμναστείς! Τονώνει και γυμνάζει όλο το σώμα καθώς επίσης βοηθάει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας! Έντονη καύση λίπους και αποβολή του στρες και της αρνητικής ενέργειας από πάνω μας! *Μη ξεχάσεις να κλείσεις τη θέση σου!
TAE-BO (650-750 Kcal)
Το πρόγραμμα Τae-Bo αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό δυνατής αερόβιας άσκησης με τεχνικές Κick Boxing, Tae Kwon Do και Aerobic. Eνα πρόγραμμα που αγάπησαν άντρες και γυναίκες στις αίθουσες των γυμναστηρίων καθώς μπορεί να συνδυάσει άμεση καρδιοαναπνευστική βελτίωση, ευλυγισία, ενδυνάμωση και διασκέδαση!
DAN’S CONCEPT (600 – 700 Κcal)
Αν θες και εσύ να βελτιώσεις τις καρδιοαναπνευστικές σου προσαρμογές, να κάψεις πολλές θερμίδες & να ανεβάσεις τη διάθεσή σου στα ύψη… τότε το Dan’s Concept είναι το πρόγραμμά σου!
PERFECT ABS & LEGS (300-400 Kcal)
Πρόγραμμα για την αποκλειστική ενδυνάμωση των κοιλιακών και των ποδιών. Για όσες και όσους θέλουν λεπτή μέση και καλλίγραμμα πόδια!
TRX (400-500 Kcal)
Η νέα τάση στο χώρο του fitness. Προπόνηση αντιστάσεων μόνο με το βάρος του σώματος και των ειδικών ιμάντων. Ένα πρόγραμμα που συνδυάζει δύναμη και εκρηκτικότητα. Άκρως αποτελεσματικό! *Μη ξεχάσεις να κλείσεις τη θέση σου!
MINI GROUP (500-600 Kcal)
Αν θέλεις να πετύχεις σίγουρα και γρήγορα το στόχο σου τότε έχεις επιλέξει το κατάλληλο πρόγραμμα. Έχοντας στο πλάι σου τον προσωπικό σου γυμναστή εξασφαλίζεις ασφάλεια στην προπόνηση, απόλυτη εξατομίκευση της προπόνησης, προσαρμογή της προπόνησης με βάση τις ειδικές συνθήκες της ημέρας, παρότρυνση και εκμετάλλευση κάθε δυνατότητας σε κάθε προπόνηση και φυσικά οικονομία σε χρόνο . *Μη ξεχάσεις να κλείσεις τη θέση σου!
MODO BARS (400-500 Kcal)
Δυναμικό πρόγραμμα με μπάρες και ελεύθερα βάρη. Ένα μάθημα διαφορετικό που συστήνεται σε όσους αναζητούν περισσότερη ένταση στα δυναμικά μαθήματα.
XLG DYNAMIC (550-650 Kcal)
Πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης για όλο το σώμα με ενδιάμεσους σταθμούς αερόβιας άσκησης με σκοπό την μέγιστη καύση λίπους.
TOTAL BODY (350-450 Kcal)
Ένα από τα πιο ολοκληρωμένα προγράμματα μυϊκής ενδυνάμωσης για την απόκτηση και διατήρηση της ορθής στάσης του σώματος. Ενδείκνυται για όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης.
CROSS TRAINING CONCEPT (600-700 Κcal)
Προπόνηση υψηλής έντασης σχεδιασμένο να βελτιώσει την καρδιοαναπνευστική ικανότητα, να τονώσει τους μύες και να ενεργοποιήσει στα μέγιστα το νευρικό σύστημα. Η αλληλουχία στο προπονητικό σχεδιασμό θα σας φέρει πιο κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
PILATES
Η φημισμένη και πολυσυζητημένη μέθοδος προπόνησης για όλους. Η εξειδικευμένη προπόνηση με έμφαση στην αναπνοή και την ενδυνάμωση του κέντρου του σώματος. Βελτιώνεται η ευλυγισία και μέσω της ευθυγράμμισης προάγεται η σωστή στάση του σώματος και συντελείται η αποκατάσταση των τραυματισμών.
ΟΡΘΟΣΩΜΙΚΗ
Ένα πρόγραμμα με ήπιες και ειδικές ασκήσεις, αποτελεσματικές για τη σωστή στάση του σώματος. Απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα ασκούμενων καθώς ενδείκνυται για αυχενικούς και ραχιαίους πόνους .Ότι καλύτερο για την δυσκαμψία των αρθρώσεων και την αποκατάσταση τραυματισμών.
YOGA
Το σύστημα Yogaworks συνδυάζει τρία είδη yoga. Την ζωντάνια της Ashtanga, την ροή της Viny Yoga και την ευθυγράμμιση που είναι απαραίτητη σε κάθε ανάσα και χαρακτηρίζει την Iyengar Yoga. Δυναμικό μάθημα που απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα και όλες τις ηλικίες. Έλα να γυμνάσουμε μαζί σώμα και μυαλό!
AERIAL PILATES
Η αυθεντική μέθοδος pilates που απευθύνεται σε άτομα όλων των ηλικιών και έχει σαν στόχο την ενδυνάμωση και τον αυτοέλεγχο. ▪️Το πρόγραμμα aerial pilates αποτελεί εξέλιξη των απλών ασκήσεων, καθώς περιλαμβάνει κάποιες ασκήσεις αιώρησης σε ειδικό πανί, γεγονός που κάνει την εκγύμναση ευχάριστη και εποικοδομητική. ▪️Στις ασκήσεις pilates προστίθενται και ακροβατικά κόλπα, με σκοπό την διάταση των μυών και την αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης. Δυναμώνουν οι ώμοι, τα χέρια και οι κοιλιακοί, γιατί καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος το κέντρο βάρους συνεχώς μεταβάλλεται προκειμένου να διατηρηθεί η ισορροπία. ▪️Στις ασκήσεις που κρατούν την λεκάνη ψηλά, επιτυγχάνεται η σωστή οξυγόνωση του εγκεφάλου, η θρέψη των κυττάρων και η ξεκούραση της καρδιάς. ▪️Έρευνες δείχνουν, ότι οι στάσεις που απαιτούν την ανάποδη στάση σώματος, συμβάλλουν στη ρύθμιση των ορμονών και συμβάλουν στην καλή διάθεση του ασκούμενου.