REFORMER PILATESΕίναι ένα πολυόργανο όπου εκτελούνται διάφορες ασκήσεις για όλο το σώμα ανάλογα με τη θέση που παίρνει ο ασκούμενος επάνω στο όργανο. Μπορούμε να είμαστε ξαπλωμένοι και να δουλεύουμε τα πόδια επάνω στη μπάρα ή κρατώντας τις ειδικές χειρολαβές να γυμνάσουμε τα χέρια και την πλάτη. Υπάρχουν ασκήσεις που γίνονται σε γονατιστή ή σε όρθια θέση.

Στο pilates reformer η άσκηση έχει την μορφή personal training και έχει θεραπευτικό χαρακτήρα. Μεταμορφώνει το σώμα και ανεβάζει την διάθεση στα ύψη!!
Απαλλαγείτε από πόνους της μέσης και του αυχένα, ανακουφιστείτε από το stress, αποτελεσματικό για την οστεοπόρωση. Ανάπτυξη δύναμης, συντονισμού και ευλυγισίας σώματος .Όταν μιλάμε για βελτίωση δύναμης σε ένα reformer pilates, αναφερόμαστε σε επίπεδους κοιλιακούς, ισχυρή πλάτη, σφιχτούς γλουτούς και τονισμένους μηρούς. Όλα αυτά σε συνδυασμό οδηγούν στην βελτίωση της καθημερινής ζωής.

VACUMΑερόβια άσκηση, μεταφέρεται μεγάλη ποσότητα αίματος μέσω των τριχοειδών αγγείων στους μυς.

Όπως γνωρίζουμε όμως, η κυτταρίτιδα βρίσκεται αρκετά μακριά από τον μυϊκό ιστό όπου μπορούν τα λιποκύταρα να καούν με την υπεραιμία. Γίνεται προφανές λοιπόν ότι από την αερόβια προσπάθεια μας ευεργετούνται οι περιοχές / ιστοί που δεν έχουν πρόβλημα (μυϊκός και όχι λιπώδης).
Με την άσκηση στην κάψουλα του Vacumove, οι προβληματικές περιοχές γλουτοί / μηροί / κοιλιακή χώρα είναι πλέον στην υπό πίεση.

SOLARIUMΚάθε εποχή του χρόνου, το βαθύ σοκολατένιο μαύρισμα είναι πολύ ελκυστικό. Εάν επιθυμείτε να μαυρίσετε χωρίς ταλαιπωρία, εγκαύματα και ατέλειωτες ώρες ηλιοθεραπείας, έχουμε την ιδανική λύση για εσάς. Μπορείτε να αποκτήσετε το επιθυμητό χρώμα με την μεγαλύτερη και φυσικότερη προστασία στο MODO DI VITA χωρίς κανένα απολύτως κίνδυνο. Το εξειδικευμένο προσωπικό ρυθμίζει την ακριβή δόση ακτινοβολίας σύμφωνα με τον τύπο του δέρματός σας, ώστε να διασφαλίζονται άριστα αποτελέσματα σε ελάχιστο χρόνο.

Το solarium συμβάλλει στην βελτίωση της ψυχικής και νοητικής διάθεσης, γιατί προκαλεί έκκριση σεροτονίνης και ενδορφινών, των ορμονών που προκαλούν ευφορία. Επίσης αυξάνονται τα επίπεδα της βιταμίνης D3 στον οργανισμό, η οποία δρα ευεργετικά στα οστά.
Αφεθείτε λοιπόν στα έμπειρα χέρια του προσωπικού μας και αποκτήστε το βαθύ μαύρισμα που πάντα ονειρευόσασταν!

SPINNINGΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ μοναδικό ως προς την αποτελεσματικότητά του για την επίτευξη στόχων καλής φυσικής κατάστασης και υγείας. Είναι ένα από τα πιο έντονα προγράμματα γυμναστικής και βασίζεται στη χρήση ενός ΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ πάντα με την καθοδήγηση εξειδικευμένου INSTRUCTOR.

Η ένταση της προπόνησης μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί και για αυτό άτομα με διαφορετικό επίπεδο φυσικής κατάστασης μπορούν να γυμνάζονται μαζί. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΡΙΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΘΛΗΤΗ. Όσο προπονείστε η φυσική σας κατάσταση βελτιώνεται.
Σε άριστο περιβάλλον με εξειδικευμένους προπονητές και μουσική που προκαλεί και ενθαρρύνει την άσκηση, το spinning αποτελεί τον πιο εύκολο και ευχάριστο τρόπο καύσης λίπους έως και 800 θερμίδων σε μια ώρα. Αυξάνετε την αερόβια σας ικανότητα, καίτε λίπος, αυξάνετε τον μυϊκό τόνο των ποδιών, των γοφών και των γλουτών. Με 2-3 φορές την εβδομάδα έχετε απώλεια κιλών.

SIMPLE BELT

 


ΤΟ ΘΕΜΑ
Η περιφέρεια στις γυναίκες και η κοιλιακή χώρα στους άντρες είναι τα σημεία στα οποία πολύ εύκολα συσσωρεύεται λίπος και πολύ δύσκολα απομακρύνεται.

Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΩΣ ΤΩΡΑ

Επί σειρά ετών η στρατηγική καταπολέμησης του λεγόμενου τοπικού πάχους περιελάμβανε

  • Δίαιτα
  • Στοχευμένες ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης
  • Αερόβια άσκηση

Με την δίαιτα στοχεύουμε στο σύνολο(σε όλο το σώμα)του λιπώδους ιστού. Με τις ασκήσεις κοιλιακών, γλουτιαίων, προσαγωγών και απαγωγών απλά ενδυναμώνουμε τους αντίστοιχους μύες. Με την απλή αερόβια άσκηση καταπολεμούμε στο σύνολό του(σε όλο το σώμα)το ενδομυϊκό και το υποδόριο λίπος.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜA
Τι γίνεται όμως με το συσσωρευμένο λίπος της κοιλιακής χώρας; Γιατί επιμένει και παραμένει παρόλα αυτά; Μετά την αερόβια άσκηση, με απλή επαφή στις περιοχές με υπερβολικά συσσωρευμένο λίπος (κοιλιακή χώρα, γλουτοί)συνειδητοποιούμε ότι είναι ψυχρότερες σε σχέση με τις περιοχές που καλύπτονται από μια λεπτή στρώση υποδόριου λίπους (γάμπες, πλάτη, χέρια).

ΓΙΑΤΙ;
Με την αερόβια άσκηση προκαλούμε υπεραιμία στο σύνολο του μυϊκού συστήματος αλλά το αίμα δεν μπορεί να φτάσει στις εξωτερικές στοιβάδες του τοπικού πάχους. Από την ευεργετική δράση της υπεραιμίας δεν ωφελείται το σύνολο του συσσωρευμένου λίπους.

Η ΛΥΣΗ
Με το SIMPLY BELT και την στοχευμένη του εναλλασσόμενη πίεση το αίμα επιτέλους φθάνει στον στόχο του.

 

PERSONAL MINI GROUPΑν και όλοι πιστεύουν ότι το personal training είναι μια πολύ ακριβή υπηρεσία, αυτό είναι λάθος. Δεν απευθύνεται μόνο σε ψηλά εισοδήματα, μιας και πλέον υπάρχουν τρόποι προσωπικής παρακολούθησης που κοστίζουν όσο ένα φλιτζάνι καφές... Το personal training πρόκειται για μια διαδικασία κατά την οποία ο ασκούμενος έχει μαζί του τον προπονητή κατά την διάρκεια της προπόνησης. Έχοντας στο πλάι σου τον προσωπικό σου γυμναστή πετυχαίνεις: Γρήγορο αποτέλεσμα. Ασφάλεια στην προπόνηση. Απόλυτη εξατομίκευση της προπόνησης. Προσαρμογή της προπόνησης με βάση τις ειδικές συνθήκες της ημέρας Παρότρυνση και εκμετάλλευση κάθε δυνατότητας σε κάθε προπόνηση. Οικονομία σε χρόνο Γυμνάζεσαι την χρονική στιγμή που σε εξυπηρετεί.

To Personal Training είναι ότι καλύτερο μπορεί να επιλέξει κάποιος ασκούμενος για να επιτύχει σίγουρα τους στόχους του. Επίσης ο προσωπικός γυμναστής είναι καθοριστική επιλογή σε περιπτώσεις αποκατάστασης τραυματισμών, μετά από επεμβάσεις κυκλοφορικού (bypass) και γενικότερα σε περιστατικά που συνδέονται με την υγεία. Περιπτώσεις μετά τον τοκετό ή στόχοι για αδυνάτισμα, έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα με τον προσωπικό σου γυμναστή.
Το κόστος της συμμετοχής σε τέτοια group είναι σαφώς οικονομικότερα σε σχέση με το κλασσικό personal training, χωρίς όμως να υπάρχει έκπτωση στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Φανταστείτε οτι οι μεγαλύτεροι αθλητές του κόσμου γυμνάζονται σε τέτοια μορφή group. Έτσι μπορούμε να έχουμε ενα καλύτερο ''value for money'' με υπηρεσίες προσωπικής εκγύμνασης. Επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο λειτουργείας τέτοιων group.

Ready to have some fun?

Get in touch with us!