Η Ομάδα μας

Μπουρνή Ανδρονίκη

Ιδιοκτήτρια γυμναστηρίου


Σπουδές
Σπούδασε στο τμήμα επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα στην πετοσφαίριση.
Επίσης, έχει πτυχίο από τη σχολή Studio One-School of fitness and aerobics στα τμήματα group exercise leader, health and fitness professional, personal training, group resistance training .Σύγχρονες τάσεις προπόνησης ισχύος fitness και προπόνηση στην παιδική ηλικία.
Ακόμα, είναι κάτοχος διπλωμάτων Α’ βοηθειών και πτυχίου ναυαγοσωστικής απο την Bayline Services. Συνεχής επιμόρφωση με σεμινάρια σε σχετικά θέματα.
Αθλητική εμπειρία
Πρώην αθλήτρια πετοσφαίρισης στις εθνικές κατηγορίες, με πανελλήνιες διακρίσεις.
Επαγγελματική εμπειρία
Τα έτη 2007-2014 εργάστηκε ως προπονήτρια πετοσφαίρισης σε αναπτυξιακά τμήματα σε ομάδες της θεσσαλονίκης καθώς και ως personal trainer σε μεγάλα γυμναστήρια της πόλης.

Μπούρνη Νατάσα

Ιδιοκτήτρια γυμναστηρίου


Σπουδές
Σπούδασε στο τμήμα επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα στην Πετοσφαίριση. Το 2006 γνωρίζει τη μέθοδο Pilates, στην προσπάθειά της να βρεί τρόπους να αντιμετωπίσει τους πόνους στη σπονδυλική της στήλη, λόγω των τραυματισμών που είχε ως αθλήτρια έτσι γίνεται πιστοποιημένη Pilates instructor-reformer level 1,2,3 by North Academy. Εκτοτε διδάσκει και βοηθάει άτομα με παρόμοια προβλήματα. Επίσης, έχει πτυχίο απο τη σχολή GRAFTS HELLAS στα τμήματα group exercise leader,health and fitness professional,pilates mat,reformer and cadillac. Ακόμα, είναι κάτοχος διπλώματος Α’ βοηθειών και πτυχίου ναυαγοσωστικής από την Bayline Services.
Αθλητική εμπειρία
Ειδικεύτηκε στο άθλημα της πετοσφαίρισης 2004-2009, ενώ την περίοδο 1996-2007 ανήκε σε διάφορους αθλητικούς συλλόγους (Β' Εθνική).
Επαγγελματική εμπειρία
Για πολλά χρόνια εργάστηκε στα μεγαλύτερα γυμναστήρια της Θεσσαλονίκης.

Τζαμάκου Παρασκευή

Ιδιοκτήτρια γυμναστηρίου & Υπεύθυνη λογιστικού τμήματος


Καραμανλής Δημήτρης


Σπουδές
Σπούδασε στο τμήμα επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα στo ποδόσφαιρο. Κάτοχος διπλώματος προπονητικής ποδοσφαίρου UEFA B΄.Υπεύθυνος ενδυνάμωσης και βελτίωσης αθλητών ποδοσφαίρου.
Επίσης, έχει πτυχίο από τη σχολή Studio One-School of fitness and aerobics στα τμήματα group exercise leader, health and fitness professional, personal training. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και συνέδρια στο core training , cross training. Κάτοχος διπλώματος FT COACH TRAINER corrective I , II (Διορθωτική άσκηση). Κάτοχος πτυχίου Α΄ βοηθειών.
Αθλητική εμπειρία
Πρώην επαγγελματίας αθλητής ποδοσφαίρου στις κατηγορίες Superleague, Superleague 2 και footballleague.
Επαγγελματική εμπειρία
Όλα αυτά τα χρόνια έχει γυμνάσει πολλούς ανθρώπους και τους έχει βοηθήσει να πετύχουν τους στόχους που έθεσαν σχετικά με το σώμα τους, αλλάζοντας τρόπο ζωής και διασφαλίζοντας την υγεία τους.

Χριστοδούλου Πωλίνα

This is the subtitle


Μοσχίδου Ελένη


θωμαΐδου Άννα


Γκατζέλης Γιώργος


Σπουδές.

Σπούδασε στο τμήμα επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα στo ποδόσφαιρο. Ασχολείται με το fitness από το 2000 με εισηγήσεις σε συνέδρια Ελλάδα και εξωτερικό από το 2004 μέχρι και σήμερα. Κατοχος πτυχίου ναυαγοσωστικής με πιστοποίηση από το εξωτερικό.

Κάτοχος διπλώματος FT COACH TRAINER (διορθωτική γυμναστική). Διεθνής πιστοποίηση από EHFA & ACE (άσκηση και παχυσαρκία).

Αθλητική εμπειρία.

Ενασχόληση με τον πρωταθλητισμό στο ποδόσφαιρο, κολύμβηση και πολεμικές τέχνες με πανελλήνια διάκριση στο Kung fu. Επαγγελματική εμπειρία. Personal trainer ,group instructor και βασικός καθηγητής της ιδιωτικής σχολής GRAFTS HELLAS. Master trainer στην RADICAL FITNESS. Συνεργάστηκε με μεγάλα γυμναστήρια της πόλης καθώς και σε προγράμματα του δήμου. Συνεχής επιμόρφωση με σεμινάρια σε σχετικά θέματα.

Τέλιου Αλεξάνδρα


Σπουδές

Σπούδασε στο τμήμα επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα στην πετοσφαίριση. Αθλητική εμπειρία Ειδικεύτηκε στο άθλημα της πετοσφαίρισης. L 4, Yoga teaPilates teacher με πιστοποίηση EQF LEVEcher με πιστοποίηση by Yoga Alliance.

Επαγγελματική εμπειρία

Ασχολήθηκε με Fitness Aerial Yoga έχοντας πιστοποίηση by international Yoga Federation. TRX trainer by north academy. Partner Yoga ,Acro Yoga ,Pilardio Rehabilitation(knee,hip),Prenatal workout,Port de bras, καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και πιστοποίηση στο REIKI.

Δημητρού Κατερίνα


Τζιρνάζογλου Κώστας


Σπούδασε στο τμήμα επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα κλειστού χώρου.

Νικολαίδης Μιχάλης


Σπουδές
Σπούδασε στο τμήμα επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, με ειδικότητα στην αντισφαίριση.
Επίσης, έχει πτυχίο από τη σχολή Studio One-School of fitness and aerobics στο pilates mat, reformer, props & equipment καθώς και στο trx και bosu training.
Ακόμα, είναι κάτοχος διπλωμάτων Α’ βοηθειών και πτυχίου ναυαγοσωστικής από την Bayline Services. Συνεχής επιμόρφωση με σεμινάρια σε σχετικά θέματα.
Επαγγελματική εμπειρία
Εργάστηκε ως προπονητής αντισφαίρισης σε αναπτυξιακά τμήματα σε ομάδες της θεσσαλονίκης καθώς και ως pilates instructor σε γυμναστήρια της πόλης.

Φανουργάκης Βασίλης


Μουρατίδης Λευτέρης


Τουρμούζης Κώστας


Σπούδασε στο τμήμα επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και τη ναυαγοσωστική.

Αθλητική εμπειρία - Επαγγελματική εμπειρία.

Spinning instructor από το 2012 στα μεγαλύτερα γυμναστήρια της πόλης. Προπονητής ποδοσφαίρου σε ακαδημίες της πόλης καθώς και προπονητής στίβου για υποψήφιους αθλητές TEΦΑΑ και σωμάτων ασφαλείας.

Σταυρούσης Διονύσης

This is the subtitle


Γρηγοριάδου Όλγα


Σπουδές
Σπούδασε στο τμήμα επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, με ειδικότητα στην ρυθμική γυμναστική και υπό κτήση του μεταπτυχιακού τίτλου Διοίκηση Αθλητισμού στο Ελληνικό ανοιχτό πανεπιστήμιο.
Επίσης, έχει πτυχίο από τη σχολή GRAFTS HELLAS στα τμήματα pilates mat, Reformer, props & equipment καθώς και στο Trx, yoga και aerial yoga απο την ίδια σχολή.
Ακόμα, είναι κάτοχος διπλωμάτων Α’ βοηθειών και πτυχίου ναυαγοσωστικής απο την Bayline Services.
Επαγγελματική εμπειρία
Eργάστηκε ως προπονήτρια ρυθμικής γυμναστικής σε αναπτυξιακά τμήματα σε ομάδες καθώς και ως pilates instructor σε γυμναστήρια της Βέροιας και της Θεσσαλονίκης.

Μπρούμπας Λάμπης


Δεληγιάννης Αντώνης