Η Ομάδα μας

Μπουρνή Ανδρονίκη

Ιδιοκτήτρια γυμναστηρίου


Σπουδές
Γεννήθηκε το 1987. Είναι η ιδιοκτήτρια και επικεφαλής της ομάδας των γυμναστών του MODO DI VITA. Σπούδασε στο Tμήμα Eπιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με Ειδικότητα στην Πετοσφαίριση.
Επίσης, έχει πτυχίο από τη σχολή Studio One-School of fitness and aerobics στα τμήματα group exercise leader, health and fitness professional, personal training, group resistance training .Σύγχρονες τάσεις προπόνησης ισχύος fitness και προπόνηση στην παιδική ηλικία.
Ακόμα, είναι κάτοχος διπλωμάτων Α’ βοηθειών και πτυχίου ναυαγοσωστικής απο την Bayline Services. Συνεχής επιμόρφωση με σεμινάρια σε σχετικά θέματα.
Αθλητική εμπειρία
Πρώην Επαγγελματίας αθλήτρια πετοσφαίρισης στις εθνικές κατηγορίες, με πανελλήνιες διακρίσεις.
Επαγγελματική εμπειρία
Τα έτη 2007-2014 εργάστηκε ως προπονήτρια πετοσφαίρισης σε αναπτυξιακά τμήματα σε ομάδες της θεσσαλονίκης καθώς και ως personal trainer σε μεγάλα γυμναστήρια της πόλης.

Μπούρνη Νατάσα

Ιδιοκτήτρια γυμναστηρίου


Σπουδές
Γεννήθηκε το 1984. Είναι η ιδιοκτήτρια και υπεύθυνη του Pilates. Σπούδασε στο τμήμα επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα στην Πετοσφαίριση. Το 2006 γνωρίζει τη μέθοδο Pilates, στην προσπάθειά της να βρεί τρόπους να αντιμετωπίσει τους πόνους στη σπονδυλική της στήλη, λόγω των τραυματισμών που είχε ως αθλήτρια έτσι γίνεται πιστοποιημένη Pilates instructor-reformer level 1,2,3 by North Academy. Εκτοτε διδάσκει και βοηθάει άτομα με παρόμοια προβλήματα. Επίσης, έχει πτυχίο απο τη σχολή GRAFTS HELLAS στα τμήματα group exercise leader,health and fitness professional,pilates mat,reformer and cadillac. Ακόμα, είναι κάτοχος διπλώματος Α’ βοηθειών και πτυχίου ναυαγοσωστικής από την Bayline Services.
Αθλητική εμπειρία
Ειδικεύτηκε στο άθλημα της πετοσφαίρισης 2004-2009, ενώ την περίοδο 1996-2007 ανήκε σε διάφορους αθλητικούς συλλόγους (Β' Εθνική).
Επαγγελματική εμπειρία
Για πολλά χρόνια εργάστηκε στα μεγαλύτερα γυμναστήρια της Θεσσαλονίκης.

Καραμανλής Δημήτρης


Σπουδές
Γεννήθηκε το 1986. Σπούδασε στο τμήμα επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα στo ποδόσφαιρο. Κάτοχος διπλώματος προπονητικής ποδοσφαίρου UEFA B΄.
Eχει πτυχίο από τη σχολή Studio One-School of fitness and aerobics στα τμήματα group exercise leader, health and fitness professional, personal training.Επίσης, έχει πτυχίο από την ίδια σχολή στα τμήματα pilates mat, Reformer & Cadillac, props & equipment. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και συνέδρια στο core training , cross training. Κάτοχος διπλώματος FT COACH TRAINER corrective I , II (Διορθωτική άσκηση) by GRAFTS HELLAS. Κάτοχος πτυχίου Α΄ βοηθειών. Η συνεχής επιμόρφωση με σεμινάρια σε σχετικά θέματα, δε σταματάει, εφόσον η επιστήμη όπως ισχυρίζεται και ο ίδιος, εξελίσσετε...
Αθλητική εμπειρία
Πρώην επαγγελματίας αθλητής ποδοσφαίρου στις κατηγορίες Superleague, Superleague 2 και footballleague.
Επαγγελματική εμπειρία
Όλα αυτά τα χρόνια έχει γυμνάσει πολλούς ανθρώπους και τους έχει βοηθήσει να πετύχουν τους στόχους που έθεσαν σχετικά με το σώμα τους, αλλάζοντας τρόπο ζωής και διασφαλίζοντας την υγεία τους. Σήμερα ασχολείται αποκλειστικά με το Personal Training και Group Training με ειδίκευση στην κυκλική προπόνηση. Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο συνεχίζει καθώς είναι υπεύθυνος ενδυνάμωσης και βελτίωσης αθλητών ποδοσφαίρου.

Χριστοδούλου Πωλίνα


Υπεύθυνη Οικονομικής Ενημέρωσης και Εξυπηρέτησης Πελατών.

Χριστοδούλου Χάρης


Γραμματιακή Υποστήριξη, Εξυπηρέτηση Πελατών.

Ντέντα Χλόη


Γραμματιακή Υποστήριξη, Εξυπηρέτηση Πελατών.

Τέλιου Αλεξάνδρα


Γεννήθηκε το 1969. Σπούδασε στο τμήμα επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα στην πετοσφαίριση. Έχει πιστοποίηση Experienced Registered Yoga Teacher του διεθνούς οργανισμού Yoga Alliance. Επιπλέον, έχει ολοκληρώσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Partner Yoga ,Acro Yoga ,Pilardio Rehabilitation(knee,hip),Prenatal workout,Port de bras, καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και REIKI. Ακόμα, ασχολείται με το Fitness Aerial Yoga έχοντας πιστοποίηση by international Yoga Federation. Η Αλεξάνδρα διδάσκει στα ΙΕΚ ΑΛΦΑ την Προπονητική στη μέθοδο Pilates και Υοga. Μοιράζεται με χαρά τη γνώση και την έμπνευσή της, μένοντας πάντα ενθουσιώδης καθηγήτρια στο μονοπάτι της σύνδεσης, το μονοπάτι της Yoga.

Γκατζέλης Γιώργος


Σπούδασε στο τμήμα επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα στo ποδόσφαιρο. Ασχολείται με το fitness από το 2000 με εισηγήσεις σε συνέδρια Ελλάδα και εξωτερικό από το 2004 μέχρι και σήμερα. Κατοχος πτυχίου ναυαγοσωστικής με πιστοποίηση από το εξωτερικό. Κάτοχος διπλώματος FT COACH TRAINER (διορθωτική γυμναστική). Διεθνής πιστοποίηση από EHFA & ACE (άσκηση και παχυσαρκία). Ενασχόληση με τον πρωταθλητισμό στο ποδόσφαιρο, κολύμβηση και πολεμικές τέχνες με πανελλήνια διάκριση στο Kung fu. Personal trainer ,group instructor και βασικός καθηγητής της ιδιωτικής σχολής GRAFTS HELLAS. Master trainer στην RADICAL FITNESS. Συνεργάστηκε με μεγάλα γυμναστήρια της πόλης καθώς και σε προγράμματα του δήμου. Συνεχής επιμόρφωση με σεμινάρια σε σχετικά θέματα.


Τζιρνάζογλου Κώστας


Γεννήθηκε το 1975. Σπούδασε στο τμήμα επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα στην Ενόργανη Γυμναστική. Είναι πιστοποιημένος instructor ιδιωτικών φορέων Fitness με ειδικότητες στα μαθήματα Dance Aerobic, Step Choreography,Tae Bo, Resistance Training, Group Training και Functional Training. Πρώην μέλος της εθνικής ομάδας Ενόργανης Γυμναστικής με συμμετοχές σε πανελλήνια, ευρωπαϊκά και Βαλκανικά πρωταθλήματα. Εργάστηκε πολλά χρόνια ως υπεύθυνος στα ομαδικά προγράμματα των μεγαλύτερων γυμναστηρίων της Αθήνας καθώς και αθλητικών συλλόγων. Το 2001 έλαβε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αγωνιστικού Aerobic στο Μαρόκο. Δημιουργός Ομαδικών Προγραμμάτων XLG. Η αγάπη του για τη γυμναστική τον οδήγησε να την κάνει επάγγελμα. Στόχος του είναι να μεταδώσει το πάθος του για την άσκηση, την κίνηση και την ευεξία στους ασκούμενους του με σκοπό μια καλύτερη ποιότητα ζωής !

Mirjan Tahiraj


Γεννήθηκε το 1982. Σπούδασε στο τμήμα επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού Σερρών με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και κατεύθυνση στη βιολογία της άσκησης. Studio One Certified των διπλωμάτων : Dance, Choreography Masterworks & Personal Training. Ασχολείται επαγγελματικά με το fitness / Aerobic, Step, Dance Aerobic, Hip-Hop & House Dance. Κατέκτησε την 1η θέση στο Leaderfit Election Du Meilleur Espoir, Pro Fitness International 2012, Paris. Eισηγητής σε σεμινάρια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Βασικός συνεργάτης στα μεγαλύτερα γυμναστήρια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Studio One Official Trainer , Dans Concept Master Trainer.

Νικολαίδης Μιχάλης


Γεννήθηκε το 1994. Σπούδασε στο τμήμα επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, με ειδικότητα στην αντισφαίριση. Επίσης, έχει πτυχίο από τη σχολή Studio One-School of fitness and aerobics στο pilates mat, reformer, props & equipment καθώς και στο trx και bosu training. Ακόμα, είναι κάτοχος διπλωμάτων Α’ βοηθειών και πτυχίου ναυαγοσωστικής από την Bayline Services. Συνεχής επιμόρφωση με σεμινάρια σε σχετικά θέματα. Εργάστηκε ως προπονητής αντισφαίρισης σε αναπτυξιακά τμήματα σε ομάδες της θεσσαλονίκης καθώς και ως pilates instructor σε γυμναστήρια της πόλης.

Φανουργάκης Βασίλης


Γεννήθηκε το 2002. Σπουδάζει στο τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και παράλληλα ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο χώρο του Fitness στο Modo di vita. Ο Βασίλης είναι στον χώρο των μηχανημάτων (βάρη) και στο σχεδιασμό ατομικών προγραμμάτων. Αξίζει να σημειωθεί πως η εκπαίδευση δε σταματάει! Η αγάπη του για τη δουλειά του έχει ως στόχο τη συνεχή εκπαίδευση από καταξιωμένους εκπαιδευτές στο χώρο, νέες γνώσεις, ακόμη και σεμινάρια στις νέες τάσεις του fitness. Παράλληλα είναι αθλητής Ποδοσφαίρου στις Ερασιτεχνικές κατηγορίες Θεσσαλονίκης.

Μουρατίδης Λευτέρης


Γεννήθηκε το 1999. Μετά το πέρας των σπουδών του, ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο χώρο του fitness με την πρακτική του στο Modo di vita. Σήμερα είναι μέλος της ομάδας μας και εργάζεται στο Μοdo di vita και συγκεκριμένα στην επίβλεψη των μηχανημάτων (βάρη) και τον σχεδιασμό ατομικών προγραμμάτων. Αξίζει να σημειωθεί πως η εκπαίδευση δε σταματάει! Η αγάπη του για τη δουλειά του έχει ως στόχο τη συνεχή εκπαίδευση από καταξιωμένους εκπαιδευτές στο χώρο, νέες γνώσεις, ακόμη και σεμινάρια στις νέες τάσεις του fitness.


Τσαμπάζη Μαριτίνα


Γεννήθηκε το 2001. Σπουδάζει στο τμήμα επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης , με ειδικότητα κλειστού χώρου. Επίσης, έχει πτυχίο από τη σχολή Studio One-School of fitness and Aerobics, στα τμήματα pilates mat, Reformer & Cadillac, props & equipment. Η αγάπη της για τη δουλειά έχει ως στόχο τη συνεχή εκπαίδευση από καταξιωμένους εκπαιδευτές στο χώρο, νέες γνώσεις, ακόμη και σεμινάρια στις νέες τάσεις του fitness. Eργάστηκε σε γυμναστήρια και Studio της Θεσσαλονίκης ως pilates instructor.

Μπρούμπας Λάμπης


Γεννήθηκε το 1996. Μετά το πέρας των σπουδών του, ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο χώρο του fitness με την πρακτική του στο Modo di vita. Σήμερα είναι μέλος της ομάδας μας και εργάζεται στο Μοdo di vita και συγκεκριμένα στην επίβλεψη των μηχανημάτων (βάρη) και τον ατομικό σχεδιασμό προγραμμάτων. Αξίζει να σημειωθεί πως η εκπαίδευση δε σταματάει! Η αγάπη του για τη δουλειά του έχει ως στόχο τη συνεχή εκπαίδευση από καταξιωμένους εκπαιδευτές στο χώρο, νέες γνώσεις, ακόμη και σεμινάρια στις νέες τάσεις του fitness.

Κίτας Γιώργος


Γεννήθηκε το 1993. Σπούδασε στο τμήμα επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα κλειστού χώρου. Επίσης, έχει πτυχίο από τη σχολή NORTH ACADEMY OF FITNESS στο Advanced Mat & Reformer Pilates, Professional Personal Training, & Group Strengh Level I, II, III. Διεθνής πιστοποίηση της BLACKROLL TRAINER. Συνεχής επιμόρφωση με σεμινάρια σε θέματα "Θεραπευτική Γυμναστική και μυοσκελετικά προβλήματα" στο Personal Training by North Academy. "Corrective Excersice" by North Academy καθώς και "High Intensity Interval Training & Circuit Training" απο την ίδια σχολή. "Weight Control Μείωση λίπους , Μυική Ανάπτυξη" απο την NAF. Βεβαίωση παρακολούθησης του πρακτικού σεμιναρίου "Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση" . Eργάστηκε ως προπονητής Pilates mat, Reformer & Cadillac σε διάφορα γυμναστήρια της Θεσσαλονίκης καθώς και ως Group & Personal Trainer.